Wandelen voor Water in het nieuws

We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen van het wandelen aanstaande woensdag. We duimen natuurlijk voor mooi weer, dat maakt zo’n dag toch extra gezellig en prettiger wandelen voor de leerlingen.
De afgelopen 2 weken hebben we al 2 keer in het nieuws gestaan met de actie. We hopen zo natuurlijk wat meer bekendheid te krijgen.Zoetermeer Actief heeft op 6 maart al een leuk artikel geplaatst. Daarin staat heel goed vertelt wat we gaan doen, wie er actief zijn en meehelpen, waarom we geld inzamelen en wat we met het geld gaan doen. En natuurlijk niet te vergeten dat Van Dorp de Watertoren voor ons beschikbaar heeft gesteld als start en eindpunt. Naar boven klimmen kan helaas niet (ivm de veiligheid en is met zoveel kinderen ook niet zo’n goed idee), maar ze kunnen wel even om het hoekje kijken.

Het Zoetermeerse deel van het AD heeft ook een leuk artikel geplaatst inclusief een foto van Betty en haar kleindochter Sanna bij de Watertoren (foto door Ron Jenner). We zullen dit artikel binnenkort ook op de site plaatsen.