Lichtjesavond op het Alfrink College

Een oplettende site bezoeker wees ons erop dat het verslag van Lichtjesavond wel in de nieuwsbrief stond, maar niet op de site. Het verslag mag op de site natuurlijk niet ontbreken!
Lichtjesavond op het Alfrink zit er weer op. Het was super druk, veel leerlingen met ouders, maar ook andere geïnteresseerden bezochten de avond. De leerlingen hadden allerlei activiteiten georganiseerd om geld op te halen. Denk aan zelfgemaakt lekkers, knutsel workshops, henna tatoes, oud Hollandse spelletjes en nog veel meer. Ook trad het koor op, dat om 17.00u tijdens de kerstviering in de Doortocht de dienst muzikaal begeleidde. In de aula had de Alfrink band de hele avond een volle zaal.


Bij allebei de ingangen stonden wij met een kraam voor informatie over de stichting. Ook hadden we een loterij met Keniaanse prijzen (armbandjes en sleutelhangers) en verkochten we zelfgemaakte (kerst) artikelen. We waren kapot, maar het was een leuke avond. Voor een aantal van ons ook leuk om weer terug te zijn op het Alfrink en oud collega’s/docenten van vroeger even te spreken.
De totale opbrengst van de avond was (inclusief onze eigen activiteiten) bijna € 6000,- Een mooie opbrengst van een mooie avond met een enorme inzet van de leerlingen en docenten. De rest van het schooljaar hopen ze nog veel meer op te halen voor de slaapzaal op de Menzamwenye, onder andere tijdens de goede doelendag 6 juni.
Speciaal voor het Alfrink hebben we een presentatie gemaakt om onze stichting aan de leerlingen, ouders en medewerkers van het Alfrink te tonen.