Doneren tijdens online shoppen

Doelshop

De Doelshop is gestart met als doel om structureel steun te geven aan maatschappelijke projecten.

Online winkelen via doelshop kost jou zelf niks extra’s:

Normaal gesproken als je een aankoop doet online (bijvoorbeeld via een vergelijkingssite), gaat er een bonus per aankoop naar de webbeheerder. Dit heet ook wel affiliate marketing. Via Doelshop.nl gaat 75 procent van deze bonus naar het doel van jouw keuze. Je shopt dus bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen, alleen gaat er nu een deel van je aankopen naar een maatschappelijk project van jouw keuze.

Het is niet nodig om een account aan te maken op doelshop.nl. Het enige wat je hoeft te doen is als je onlline gaat winkelen is eerst naar onze site op doelshop.nl te gaan: Watotokenya.doelshop.nl . Vervolgens kies je bovenin via shops de webwinkel waar je iets wilt bestellen en kun je gewoon verder winkelen zoals je gewend bent. Als je wel een account aanmaakt, dan krijg je naderhand een bevestiging welk bedrag je nu gratis aan onze stichting hebt gedoneerd.

Je kunt bij veel bekende webshops winkelen via de doelshop, maar denk ook aan reisbureau’s en verzekeraars. Het hele overzcht van aanbieders kun je hier vinden: http://watotokenya.doelshop.nl/webshops?c=Alle

LIN Skincare

Indien u op de website van LIN Skincare huidverzorgingsproducten bestelt gaat er een percentage naar Watota Kenya. Op deze wijze kunt u genieten van heerlijke en kwalitatieve huidverzorging en steunt u een goed doel.

LIN Skincare